Werkgroep Marketing

De werkgroep Marketing is aan de gang met communicatie, marketing, social media en/of grafisch design binnen een groeiende en jonge milieuorganisatie.

Met een klein team beheren we de online kanalen van de Jongerenmilieuraad met het bedenken en creëren van leuke, creatieve en inspirerende content. Samen zorgen we ervoor dat de naamsbekendheid van de Jongerenmilieuraad vergroot wordt en het milieu(beleid) op de kaart gebracht wordt bij zoveel mogelijk jongeren.

 

Bij de werkgroep Marketing zal jij samenwerken met jouw team om leuke en inspirerende content te creëren voor onze socials. Je helpt om onze organisatie, activiteiten en evenementen op een aantrekkelijke wijze op de kaart te zetten. Hiermee kan je aandacht creëren over milieu(beleid) onder zoveel mogelijk Nederlandse jongeren! Je bent hierin vrij om met jouw team invulling te geven aan de online strategie van onze organisatie om ons zo naar een hoger niveau te tillen. 

De focus ligt op het creëren van prikkelende content op onze Instagram, LinkedIn en website om te zorgen dat de boodschap van de Jongerenmilieuraad bij zoveel mogelijk mensen terechtkomt. Hoe de werkgroep Online Content dit zal doen ligt nog vrij open, dus je bent vrij om al je creativiteit erop los te laten! Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het schrijven van inspirerende blogposts op onze website, het creëren van prikkelende content voor op onze Instagram, of het ontwikkelen van een social media campagne.

  • Je doet mee aan samenwerking met andere gemotiveerde jongeren die ook willen bouwen aan een mooier Nederland
  • Je hebt mogelijkheid om impact te maken op het milieubeleid van de komende 30 jaar
  • Er zijn gezellige activiteiten en bijeenkomsten waaraan je mee kan doen
  • Je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen om aan bepaalde vaardigheden te werken
  • Je kan meer kennis krijgen over processen die voorafgaan aan (online) marketing
  • Jongeren vertegenwoordigen zo de schakel tussen hen en het Ministerie
  • Je kan schrijven aan alle jongeren 
  • Je komt in contact met experts die kennis hebben over de milieuthema’s

Open vacatures?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij op deze manier bijdragen aan het helpen om jongeren te vertegenwoordigen door middel van (online) marketing? Bekijk gauw of er nog open vacatures zijn!