Evenementen

Evenementen & Congressen 

We zijn als Jongerenmilieuraad vaak aanwezig op congressen en evenementen om daar ons perspectief als jongerenorganisatie op het gebied van milieu over te brengen. Ook proberen wij hier de stem van jongeren zo goed mogelijk naar voren te brengen, zodat zij ook gehoord worden.

Zo waren wij in vorige jaren bijvoorbeeld aanwezig op grote internationale evenementen zoals WHO Conference on Environment and Health, IPBES 9 en Stockholm+50. Ook in Nederland kan je op ons op verschillende evenementen rondom het thema milieu vinden. Denk hier bijvoorbeeld aan de Nationale Milieudag en Dag van Het Beleid. Ook nemen doen we mee aan verschillende stakeholder en inputsessies rondom milieubeleid. 

Jongerenmilieuraad op jouw evenement

Organiseer je een evenement en wil je graag de Jongerenmilieuraad uitnodigen? Neem dan contact op via de knop hieronder, dan kijken we wat we kunnen betekenen! We vinden het als organisatie belangrijk dat we niet alleen voor de show aanwezig zijn, en hebben dus een voorkeur voor evenementen waar we een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. We denken hier natuurlijk graag in mee!

Een paar voorbeelden: