MijnMilieuMening

Wat is de MijnMilieuMening Participatietool?

De Jongerenmilieuraad heeft het doel om met zo veel mogelijk jongeren in gesprek te gaan over wat zij vinden over milieu in Nederland. Een van de manieren waarop we dit doen is door wat wij de ”MijnMilieuMening tool” noemen. 

In deze zelfontwikkelde tool krijgen jongeren de kans om hun mening te geven over verschillende stellingen rondom milieu, die direct worden meegenomen in onze beleidsadviezen. Ook geeft de tool de nodige achtergrondinformatie zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken. Door deze tool te gebruiken in het contact met jongeren hebben wij als doel om het verzamelen van meningen makkelijker en consistenter te maken. 

De eerste versie van de tool is al door ruim 1700 jongeren ingevuld, en wij zijn hier ontzettend blij mee! Hiermee is de eerste ronde van de tool ook afgelopen. Het rapport dat we opgesteld hebben over de resultaten kan je hieronder lezen. We hopen in de toekomst de tool vaker in te zetten om nog meer meningen te verzamelen!

De MijnMilieuMening tool is nog wel beschikbaar, kijk dus vooral even rond. De resultaten zullen NIET meer verwerkt worden in de huidige ronde.