Bestuur

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar, heb jij een hart voor milieu en voel jij je geroepen om jongeren een stem te geven in het milieubeleid van de toekomst? We streven naar een zo divers mogelijk bestuur van 6 personen die als doel heeft om kennis over milieu te verspreiden en alle jongeren in Nederland te vertegenwoordigen binnen het milieubeleid.

Door goede samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat opent de JMR de weg voor jongeren om hun zorgen, ideeën en meningen uit te spreken. Ook bieden wij iedereen onder de 30 jaar een unieke kans: meedenken en meeschrijven aan het Nederlands milieubeleid!

Ben je goed in organiseren en mensen aansturen, ben je een echte teamplayer, en heb jij gemiddeld 10 uur per week de tijd je voor de JMR in te zetten? Word dan de verbinding tussen beleidsmakers en Nederlandse jongeren, en meld je later dit jaar aan voor het nieuwe bestuur van 2023-2024!

  • Je vindt milieu een belangrijk thema en bent enthousiast om hiermee aan de slag te gaan; 
  • Je gelooft in de kracht van jongeren en vindt het belangrijk dat de stem van álle jongeren gehoord wordt; 
  • Je kunt je ideeën goed overbrengen en je weet jezelf schriftelijk, verbaal of visueel goed te uiten;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om jezelf uit te dagen; 
  • Je respecteert en waardeert verschillende perspectieven en werkt goed samen in groepsverband; 
  • Je bent gemiddeld 10 uur per week beschikbaar vanaf september 2023 tot de zomervakantie 2024; 
  • Je hebt zin om met dit gemotiveerde bestuur intensief samen te werken om een grotere groep enthousiaste jongeren aan te sturen!

Open vacatures?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij op deze manier bijdragen aan het helpen om jongeren te vertegenwoordigen bij het schrijven van nationaal milieubeleid? Bekijk gauw of er nog open vacatures zijn!