Teams met openstaande vacatures

IMG_9928

Bestuur

Als Bestuurslid ben jij bezig met het besturen van de Jongerenmilieuraad. Je werkt samen met jouw medebestuursleden aan een fijne sfeer binnen de vereniging en zorgt ervoor dat de werkgroep waarover jij gaat aangestuurd wordt.

Human resources and events

Werkgroep Online Content

Als lid van de werkgroep Online Content ga je bezig met een klein team om de social media van de Jongerenmilieuraad uit te breiden, om zo naamsbekendheid te creëren en jongeren te informeren over het milieubeleid! Wil jij jongeren via social media de mogelijkheid geven hun mening te laten horen over milieubeleid?

Afbeelding werkgroep Beleid

Werkgroep Beleid

Bij de werkgroep Beleid ga je aan de slag om de mening van jongeren om te zetten in daadwerkelijke beleidsadviezen. Zo zorg je dat beleidsmedewerkers duidelijk het standpunt terugzien in onze verdiepende gesprekken met de overheid.

Foto werkgroep participatie

Werkgroep Participatie

Bij de werkgroep Participatie ga jij aan de slag om de mening van zoveel mogelijk jongeren te verzamelen zodat hun stem aan de beleidstafel meegenomen kan worden. Zo ga je onder andere activiteiten bedenken om jongeren te bereiken en ga je vooral met heel veel jongeren praten. Zo weet jij precies wat jongeren denken en weet je hun stem over te brengen, daar waar het ertoe doet.

Over de Jongerenmilieuraad: Groepsfoto leden Jongerenmilieuraad

Werkgroep HR & Events

Bij de Werkgroep HR en Events zorg jij er met je team voor dat het contact tussen alle leden van de Jongeren Milieuraad vlot verloopt, je maakt plannen voor het behouden van een zo’n divers en inclusief mogelijk systeem en je houdt je bezig met het organiseren van verschillende evenementen voor de gehele JMR.

Afbeelding werkgroep Beleid

Open Sollicitatie

Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan het milieubeleid van de toekomst, maar weet jij niet zo goed welke werkgroep bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dan gaan wij met jou kijken waar jouw interesses, kracht en ideeën het beste tot uiting kunnen komen!

Vragen? Neem contact met ons op!