werkgroep Human Resources & Events

Online

4-6 uur

Tot zomer 2023

Aanmelden voor 31 oktober 2022

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van diversiteit en inclusie? En lijkt het je leuk om mee te helpen bij het organiseren van events, workshops en andere initiatieven? Dan is de Werkgroep Human Resources en Events misschien wat voor jou!

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash

Wat ga je doen als lid van de werkgroep Human Resources & Events (HRE)?

Bij de Werkgroep HR en Events zorg jij er met je team voor dat het contact tussen alle leden van de Jongeren Milieuraad vlot verloopt, je maakt plannen voor het behouden van een zo’n divers en inclusief mogelijk systeem en je houdt je bezig met het organiseren van verschillende evenementen voor de gehele raad! 

Ben jij tussen de 18 en 30 (uitzonderingen mogelijk), en voel jij je geroepen om jongeren een stem te geven in het milieubeleid van de toekomst? Meld je dan aan voor onze Human Resources (HR) & Events werkgroep!

We zijn op zoek naar een zo divers mogelijk team dat zorgt dat de JMR bestaat uit een diverse groep jongeren en de inclusie en band tussen de leden verbetert.

Hier herken jij jezelf in:

  • Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud
  • Je werkt graag samen in een klein hecht team
  • Je bent gemiddeld 4 uur per week beschikbaar tot de zomervakantie 2023;
  • Je hebt een hart voor jongerenvertegenwoordiging en/of milieu!

Dit vind jij verder mooi meegenomen:

  • Je werkt aan de inclusie en diversiteit binnen de JMR 
  • Je helpt bij het zoeken naar en in dienst nemen van nieuwe leden voor de JMR 
  • Je organiseert evenementen voor alle JMR leden 
  • Je hebt zin om met het bestuurslid Secretaris en HR en een klein en hecht team samen te werken!

Hoe solliciteer je?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij helpen om jongeren te vertegenwoordigen bij het schrijven van nationaal milieubeleid?

Interesse? Meld je dan voor 31 oktober 2022 aan! Schrijf je motivatie dan snel op en stuur deze, samen met je telefoonnummer, naar solliciteren@jongerenmilieuraad.nl. Ben je liever creatief, dan mag je ook een video of een moodboard sturen! Je hoort zo snel mogelijk iets van ons terug!