Werkgroep Financiën & Acquisitie

Online

3-5 uur

1 jaar

Ben jij graag bezig met geldzaken? En wil jij degene zijn die nieuwe inkomstenbronnen voor de Jongerenmilieuraad ontdekt? Dan is de werkgroep Financiën & Acquisitie voor jou! Binnen de werkgroep zal je niet alleen zorgen dat de Jongerenmilieuraad een financieel gezonde organisatie blijft, maar zoek je ook contact op met andere organisaties om fondsen te werven voor de activiteiten van de JMR. Een divers takenpakket dus, en een essentiële rol binnen de Jongerenmilieuraad!

Afbeelding bij vacature werkgroep Financien

Wat doe je als werkgroeplid Financiën & Acquisitie bij de Jongerenmilieuraad?

Als werkgroeplid Financiën & Acquisite ben je actief in een jonge, inspirerende omgeving. Deze omgeving biedt ruimte om te leren en ontwikkelen. Er zal veel samengewerkt worden met de Penningmeester, die het overzicht van de financiën houdt. Samen zullen jullie doelen stellen voor een mooi financieel jaar. Wil jij bijvoorbeeld dat onze jonge vrijwilligers een vergoeding krijgen voor hun harde werk? Of vind jij het leuk om te sparren over fondsenwerving? 

Dan zit je aan het goede adres! Als lid van de werkgroep heb je elke week een online meeting in de avond, welke avond dit is bepalen jullie zelf. Op de online meeting maken jullie een planning en verdelen jullie de taken. De precieze invulling van de activiteiten binnen de werkgroep bepaalt de werkgroep zelf. Je staat dus vrij om al je creativiteit erop los te laten.
Natuurlijk werken we wel met bepaalde kaders, aangezien er een vast opdrachtenpakket staat voor de penningmeester. Dit gaat over de financiële huishouding, zoals begrotingen en declaraties. De penningmeester zal de exacte inhoud samen met de groep doornemen, om voor een zo goed mogelijke verdeling te zorgen.

Het mooie aan de werkgroep is dat je niet aan specifieke opdrachten vastzit. Zo kan je je de ene week 5 uur inzetten voor een fondsenwervingsplan, terwijl je het de andere week rustig aandoet met een uurtje declaraties. Dat vereist natuurlijk wel enige teamspirit!

Hier herken jij jezelf in:

  • Je hebt zin om met het bestuurslid Penningmeester in een klein en hecht team samen te werken
  • Hart voor jongerenvertegenwoordiging en/of milieu
  • Je kan goed overweg met cijfers, en je kan integer en verantwoordelijk met geld omgaan
  • Je vindt het leuk om financieel overzicht te ontwikkelen, of je wil hier graag beter in worden
  • Je vindt het leuk om met mensen en organisaties te onderhandelen, of je wil hier graag beter in worden

Wat biedt de Jongerenmilieuraad:

  • Samenwerking met andere gemotiveerde jongeren die ook willen bouwen aan een eerlijker en mooier Nederland
  • Gezellige en interessante activiteiten en bijeenkomsten met andere JMR-leden 
  • De mogelijkheid om impact te maken op het milieubeleid van de komende 30 jaar
  • Mogelijkheid om je netwerk te ontwikkelen 
  • Een mooie toevoeging op je CV, en een kans om ervaring op te doen 

Meld je aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij op deze manier bijdragen aan het helpen om jongeren te vertegenwoordigen bij het schrijven van nationaal milieubeleid?

Schrijf je motivatie dan snel op en stuur deze, samen met je telefoonnummer, naar solliciteren@jongerenmilieuraad.nl. Ben je liever creatief, dan mag je ook een video of een mood board sturen! Je hoort zo snel mogelijk iets van ons terug!

Vragen? Neem contact met ons op!