Werkgroep Online Content

Online

4-6 uur / week

1 jaar

Heb jij een passie voor communicatie, marketing, social media en/of grafisch design? En wil je graag aan de slag binnen een groeiende en jonge milieuorganisatie? Kijk dan niet verder dan de Werkgroep Online Content!

Als lid van de werkgroep Online Content ga je aan de slag met een klein team om de online kanalen van de Jongerenmilieuraad te beheren door je bezig te houden met het bedenken en creëren van leuke, creatieve en inspirerende content. Samen zorgen jullie ervoor dat de naamsbekendheid van de Jongerenmilieuraad vergroot wordt en breng je milieu(beleid) op de kaart bij zoveel mogelijk jongeren.

Human resources and events

Wat doe je als lid van de werkgroep Online Content bij de Jongerenmilieuraad?

Bij de werkgroep Online Content zal jij samenwerken met jouw team om leuke en inspirerende content te creëren voor onze socials. Je helpt om onze organisatie, activiteiten en evenementen op aantrekkelijke wijze op de kaart te zetten. Hiermee kan je aandacht creëren over milieu(beleid) onder zoveel mogelijk Nederlandse jongeren! Je bent hierin vrij om met jouw team invulling te geven aan de online strategie van onze organisatie om ons zo naar een hoger niveau te tillen. 

Als lid van een werkgroep heb je elke week een online meeting in de avond, welke avond dit is bepalen jullie zelf. Op de online meeting maken jullie een planning en verdelen jullie de taken. Afhankelijk van je functie ben je verantwoordelijk voor taken zoals het het voorzitten van de vergaderingen, of het bijhouden van het budget voor de werkgroep. Naast de online meetings ligt de focus op het creëren van prikkelende content op onze Instagram, LinkedIn en website om te zorgen dat de boodschap van de Jongerenmilieuraad bij zoveel mogelijk mensen terechtkomt. Hoe de werkgroep Online Content dit zal doen ligt nog vrij open, dus je bent vrij om al je creativiteit erop los te laten! Zo kan je bijvoorbeeld denken aan het schrijven van inspirerende blogposts op onze website, het creëren van prikkelende content voor op onze Instagram, of het ontwikkelen van een social media campagne.

Hier herken jij jezelf in:

  • Je hebt zin om samen te werken in een klein en hecht team
  • Hart voor jongerenvertegenwoordiging en/of milieu
  • Je vindt het leuk om creatieve (online) content te creëren voor op onze social media kanalen
  • Je vindt het leuk om mee te denken aan de online strategie van de Jongerenmilieuraad 
  • Je hebt ervaring met het creëren of editen van content of wilt dit graag leren

Dit spreekt jou aan:

  • Samenwerking met andere gemotiveerde jongeren die ook willen bouwen aan een eerlijker en mooier Nederland
  • Gezellige en interessante activiteiten en bijeenkomsten met andere JMR-leden 
  • De mogelijkheid om impact te maken op het milieubeleid van de komende 30 jaar
  • Mogelijkheid om je netwerk te ontwikkelen 

Meld je aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij op deze manier bijdragen aan het helpen om jongeren te vertegenwoordigen bij het schrijven van nationaal milieubeleid?

Schrijf je motivatie dan snel op en stuur deze, samen met je telefoonnummer, naar solliciteren@jongerenmilieuraad.nl. Ben je liever creatief, dan mag je ook een video of een moodboard sturen! Je hoort zo snel mogelijk iets van ons terug!

Vragen? Neem contact met ons op!